Äänimaljarentoutus

Saksalainen Peter Hess on kehittänyt rentoutusmetodin länsimaista ihmistä ja elämänmenoa ajatellen. Peter Hess® -vibro-akustisessa hoitomenetelmässä rentoutus toteutuu aina vastuullisesti, ratkaisu- ja voimavaralähtöisesti sekä päämäärätietoisesti. Metodi on kokonaisvaltainen, se puhuttelee ja koskettaa kehoa, tunteita ja mieltä.

Harmoniset äänet, maljojen ja gongin värähtely luovat täysin uuden tunteen – uuden maailman, jossa totuus ja fantasia yhdistyvät rajattomasti. Soittimien yläsävelrikkaista äänistä syntyy laaja sointujen ja äänten värien kirjo. Äänimaljojen lempeä äänimaailma sopii kaikille, ja vie kuulijansa syvän rentouden tilaan turvallisessa ympäristössä.

Maljojen fyysisesti koettava värähtely sekä niiden synnyttämä ääni saattelevat ihmisen hellästi alkuperäisen olemuksensa alkulähteelle. Aika ja paikka menettävät merkityksensä äänen ja värähtelyn luodessa tilaa, keho ja mieli rentoutuvat ja rauhoittuvat.

Saksan Peter Hess -instituutti jatkaa metodin kehittämistä ja tutkimusta neurobiologian, pedagogiikan sekä psykologian tieteenaloihin limittyen. Soittimet valmistetaan Nepalin ja Pohjois-Intian työpajoissa käsityönä. Suomessa kouluttajana toimii Suomen Peter Hess Akatemia Medi-Sound Ky:n Anne Materon johdolla.

Peter Hess® Sointukylpy

Tutustu harmonisten äänten maailmaan Sointukylvyssä™. Peter Hess® -metodin Sointukylpy™ puhdistaa mieltä ja rentouttaa kehoa soivien maljojen ja gongin harmonisten äänten aalloilla. Sointukylvyn voit tulla vastaanottamaan hoitohuoneelle.

Hoidon kulku: Istut tai lepäät alustalla mukavasti pukeutuneena maaten ja annat äänimaljojen harmonisten sointujen huuhdella kehoasi ja mieltäsi. Sointukylpy kestää noin tunnin. Tuntiin kuuluu alustus, äänikylpy (40 min) sekä lempeä palautuminen tähän hetkeen. Sointukylpyjä voit ottaa joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Hoitohuoneelle mahtuu kerrallaan 3 rentoutujaa, tätä isompien ryhmien rentoutuminen onnistuu asiakkaan tiloissa. Sointukylvyn voit vastaanottaa hoitohuoneella myös ilmajoogakankaassa leväten.

Yksilö- tai parirentoutus: 55 €/kerta, koti- ja laitoskäynnit +15 €/h. Hintaan sis. alv 24 %.
Sointukylpy pienryhmässä: 25 €/hlö, joogastudioilla erillinen hinnoittelu. Hintaan sis. alv 24 %.
Ryhmätunnit yrityksille työhyvinvointi-virkistyspäiviin: Pyydä tarjous.

Peter Hess® Äänimaljarentoutus

Äänimaljoilla tehdään myös henkilökohtaista rentoutushoitoa. Vastuullisessa äänimaljahieronnassa maljat soivat keholla ja niiden värähtely ulottuu hyvin syvälle. Sanotaan, että 40 minuutin äänihieronta vastaa muutaman tunnin unta elähdyttävältä vaikutukseltaan, ja moni nukahtaakin hoidon aikana. Hoitoa käytetään myös stressin purkuun, kivun hoitoon ja syvärentoutukseen.

Hoidon kulku: Äänimaljahieronta tapahtuu hoitopöydällä omiin, rentoihin vaatteisiin pukeutuneena. Äänimaljahieronnassa käytetään erikokoisia metallimaljoja, jotka hoitaja asettaa hoidettavan keholle. Maljoja soitetaan lempeästi huopamalletilla, ja maljan rentouttava värähtely tuntuu koko keholla. Äänimaljahieronta kestää noin tunnin. Tuntiin kuuluu alustus, äänimaljahieronta (40 min) sekä lempeä palautuminen tähän hetkeen.

Äänimaljahieronta: 55 €/kerta, 3 kerran sarja 140 €, koti- ja laitoskäynnit +15 €/h. Hintoihin sis. alv 24 %.

Varaa aika vello.fi/hoitohuone-hellin tai kysy lisää oheisella lomakkeella!