Äänimaljarentoutus

Saksalainen Peter Hess on kehittänyt rentoutusmetodin länsimaista ihmistä ja elämänmenoa ajatellen. Peter Hess® -vibroakustisessa hoitomenetelmässä rentoutus toteutuu aina vastuullisesti, ratkaisu- ja voimavaralähtöisesti sekä päämäärätietoisesti. Metodi on kokonaisvaltainen, se puhuttelee ja koskettaa kehoa, tunteita ja mieltä.

Peter Hess® -rentoutushoito kutsuu kehoa ja mieltä matkalle oman sisimmän alkulähteelle – luonnollisesti ja lempeästi. Rentoutuksessa koet yhä laajemmalle avautuvan äänten ja värähtelyn maailman. Äänimaljojen soiton rauhallinen rytmi sekä nousevat ja laskevat äänet luovat erikoislaatuisen äänten kentän. Maljojen ja gongin ylä-äänet sekä erityinen soittotapa tarjoavat tilaisuuden hiljentymiseen ja uuden tasapainon löytymiseen. Harmoniset äänet, maljojen ja gongin värähtely luovat täysin uuden tunteen – uuden maailman, jossa totuus ja fantasia yhdistyvät rajattomasti. Soittimien yläsävelrikkaista äänistä syntyy laaja sointujen ja äänten värien kirjo. Äänimaljojen lempeä äänimaailma sopii kaikille, ja vie kuulijansa syvän rentouden tilaan turvallisessa ympäristössä.

Maljojen fyysisesti koettava värähtely sekä niiden synnyttämä ääni saattelevat ihmisen hellästi alkuperäisen olemuksensa alkulähteelle. Aika ja paikka menettävät merkityksensä äänen ja värähtelyn luodessa tilaa, keho ja mieli rentoutuvat ja rauhoittuvat.

Saksan Peter Hess -instituutti jatkaa metodin kehittämistä ja tutkimusta neurobiologian, pedagogiikan sekä psykologian tieteenaloihin limittyen. Soittimet valmistetaan Nepalin ja Pohjois-Intian työpajoissa käsityönä. Suomessa kouluttajana toimii Suomen Peter Hess Akatemia Medi-Sound Ky:n Anne Materon johdolla.

Peter Hess® Sointukylpy

Tutustu harmonisten äänten maailmaan Sointukylvyssä™. Peter Hess® -metodin Sointukylpy™ puhdistaa mieltä ja rentouttaa kehoa soivien maljojen ja gongin harmonisten äänten aalloilla. Sointukylvyn voit tulla vastaanottamaan hoitohuoneelle tai varata omiin tiloihin toimitettuna.

Hoidon kulku: Istut tai lepäät alustalla mukavasti pukeutuneena maaten ja annat äänimaljojen harmonisten sointujen huuhdella kehoasi ja mieltäsi. Sointukylpy kestää noin tunnin. Tuntiin kuuluu alustus, äänikylpy (40 min) sekä lempeä keskusteleva palautuminen tähän hetkeen. Sointukylpyjä voit ottaa joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Hoitohuoneelle mahtuu kerrallaan 3 rentoutujaa, tätä isompien ryhmien rentoutuminen onnistuu asiakkaan tiloissa. Sointukylvyn voit vastaanottaa hoitohuoneella myös ilmajoogakankaassa leväten.

Yksilö- tai parirentoutus: 65 €/kerta, koti- ja laitoskäynnit +25 €/h. Hintaan sis. alv 24 %.
Sointukylpy pienryhmässä: 25 €/hlö, hintaan sis. alv 24 %.
Ryhmätunnit esim. yrityksille työhyvinvointi-virkistyspäiviin: 3-10 henkilöä 25 €/hlö + alv 24 %, 11-20 henkilöä 21 €/hlö + alv 24 %. Yli 3 henkilön ryhmät asiakkaan tiloissa tai tilavuokra veloitetaan erikseen. Hintaan sisältyvät tarvittavat varusteet (joogamatot, peitot ja tyynyt). Yli 20 rentoutujan ryhmä? Pyydä tarjous!

Peter Hess® Äänimaljarentoutus

Äänimaljoilla tehdään myös henkilökohtaista rentoutushoitoa. Vastuullisesti toteutettavassa äänimaljahieronnassa maljat soivat keholla ja niiden värähtely ulottuu hyvin syvälle. Sanotaan, että 40 minuutin äänihieronta vastaa muutaman tunnin unta elähdyttävältä vaikutukseltaan, ja moni nukahtaakin hoidon aikana. Hoitoa käytetään myös stressin purkuun, kivun hoitoon ja syvärentoutukseen.

Hoidon kulku: Äänimaljahieronta tapahtuu hoitopöydällä omiin, rentoihin vaatteisiin pukeutuneena. Äänimaljahieronnassa käytetään erikokoisia metallimaljoja, jotka hoitaja asettaa hoidettavan keholle. Maljoja soitetaan lempeästi huopamalletilla, ja maljan rentouttava värähtely tuntuu koko keholla. Äänimaljahieronta kestää noin tunnin. Tuntiin kuuluu alustus, äänimaljahieronta (40 min) sekä lempeä keskusteleva palautuminen tähän hetkeen.

Äänimaljahieronta: 65 €/kerta, 3 kerran sarja 170 €, koti- ja laitoskäynnit +25 €/h. Hintoihin sis. alv 24 %.

Varaa aika vello.fi/hoitohuone-hellin tai kysy lisää oheisella lomakkeella!