Hemmotteluhoidot

Hemmotteluhoidot ovat ihania arjen katkaisijoita. Saat nauttia hoidon rauhallisessa ilmapiirissä kotihoitolassamme rentouttavan musiikin soidessa taustalla.

Hemmotteluhoidot ovat hemmottelua ja rentoutumista varten, eivätkä korvaa missään tapauksessa lääketieteellistä hoitoa. Sairauksissa tulee kääntyä lääkärin puoleen. Jos olet epävarma sopiiko hemmotteluhoito sinulle, voit kysyä asiaa sähköpostilla.

Gua Sha -kasvohieronta

40 €/40 min Hinta sis. alv 24 %.

Kasvojen ja kaulan alueen pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä hemmotteluhoito. Puhtaat, meikittömät kasvot käsitellään kivisellä guasha-lastalla. Käsittelyyn käytetään luomulaatuisia kasviöljyjä ja misellivettä. Tulehtunutta ihoa ei voida käsitellä.

Varaa aika

Korvakynttiläkäsittely

40 €/40 min Hinta sis. alv 24 %.

Kehoa ja mieltä rauhoittava, rentouttava käsittely. Korvakynttilä-hemmotteluhoitoon kuuluu myös kevyt korvien, niskan ja kallonpohjan hieronta.

Korvakynttilät sisältävät hunajaa, mehiläisvahaa ja yrttejä (mm. kuisma, salvia) eivätkä siis sovi näille allergisille. Käsittelyä ei voida tehdä, jos asiakkaalla on korvatulehdus, tärykalvossa putki tai reikä.

Varaa aika

Reikihoito

55 €/60 min Hinta sis. alv 24 %.

Reiki on hyvän mielen aurinkoinen rentoutushoito, jossa lepäät hoitopöydällä omiin mukaviin vaatteisiin pukeutuneena. Vietät rauhoittavan tunnin hoitajan lempeän, kevyen kosketuksen alla rentouttavaa musiikkia kuunnellen. Reikihoito on mainio arjen katkaisija, mukava hemmottelu- ja rentoutumishetki.

Varaa aika